«Смілива» Україна та «боягузлива» Польща: українцям час би витягти колоди зі своїх очей

Смілива Україна та боягузлива Польща
Смілива Україна та боягузлива Польща

Росія здійснила ракетні удари по Львову

Сьогодні у результаті ракетної атаки Росії на Львів загинули 7 людей, десятки були поранені. Польща підняла свою військову авіацію, щоб запобігти перетину російськими ракетами державного кордону.

Українська блогосфера висловлює зневагу щодо дій Польщі. Є думки, що Польща мала б збивати російські ракети над українською територією.

З тими, хто закликає Польщу здійснити такі самі дії на своїй території з ризиком для себе, варто пригадати, що Україна за 33 роки не зробила навіть маленьку річ, як запуск ексгумації жертв Волинської трагедії.

Намагаючись перекласти відповідальність на наших партнерів, ми не згадуємо про те, що українські банкіри отримують десятки мільярдів гривень за рахунок держави, тоді як люди страждають.

Польща вдосконалює свою армію

Українці глузують з Польщі через їх страх перед збиванням російських дронів та ракет. Але, насправді, Польща проводить масштабну програму переозброєння, в рамках якої замовила більше тисячі танків та інших бойових систем.

У польської армії з'явиться найбільше в Європі танкове угруповання, а також нова артилерія та повітряні сили. Польща зрозуміла реальність війни з Росією та готується до неї.

У розпорядженні Польщі будуть сучасна зброя та техніка, тоді як Україна не забезпечила свою армію і не створила потужну економіку для війни з Росією.

Польща не тупає тупо, як Україна, вона не втрачає свою територію і своїх людей. Україна ж багато чого випрошує у Польщі та інших країн Заходу, через свою гордість та нездатність використовувати розум.

Читайте також