Смішні й беззубі: 10 фото світових зірок у дитинстві й зараз

Дивлячись на деякі знімки майбутніх зірок, важко уявити, що, подорослішавши, вони стануть популярними і впізнаваними людьми. Їх життя буде наповнене цікавими та незабутніми подіями, а мільйони шанувальників будуть стежити за кожним їхнім кроком.

Gazeta.ua пропонує переглянути, якими були популярні зірки в дитинстві.

Марго Роббі

Австралійська акторка й продюсерка починала кар'єру з фільмів кінця 2000-х років. Пізніше знялася у серіалі "Сусіди" (2008-2011), здобувши дві номінації на премію Logie у 2009 та 2011 роках. Дитинство зірка провела на фермі дідуся. Роббі закінчила коледж Саммерсет, а потім переїхала в Мельбурн для початку акторської кар'єри. Прорив у кар'єрі стався у 2012 році, коли акторка знялася у романтичній комедії Річарда Кертіса "Коханий з майбутнього".

Ріанна

Американська та барбадоська артистка в 16 років переїхала до США, щоб почати кар'єру співачки. Шлях зірки розвивався стрімко. За декілька років вона випустила сім альбомів. Ріанна продала більше 28 млн копій студійних альбомів та 100 млн копій синглів, що робить її однією з найуспішніших артисток та артистів усіх часів.

Селена Гомес

Кар'єра Гомес почалася в ранньому віці, коли вона пройшла кастинг у дитяче шоу "Борні та друзі" (2002-2004). Але справжню популярність їй принесла роль Алекс Руссо в серіалі "Чарівники з Вейверлі Плейс" (2007-2012).

Адель

Адель має 16 нагород "Греммі" та 12 Brit Awards. У 2011, 2012 та 2016 роках Білборд назвав її "Артисткою року". Журнал "Тайм" назвав її однією із найвпливовіших людей у світі у 2012 та 2016 роках, а альбом "21" можна знайти у "Списку 500 найкращих альбомів усіх часів за версією журналу Rolling Stone".

Дженніфер Лопес

Американська акторка перебуває на сьомому місці рейтингу Forbes серед найбільш високооплачуваних акторів.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Кеке Палмер

Лорен Кейяна (Кеке) Палмер американська акторка та співачка. З дитинства вона захоплювалася співом та акторською грою. У п'ять років вперше почала співати у церковному хорі, виконавши композицію під назвою "Ісус любить мене". Через рік Палмер отримала свою першу сольну роль в одній з дитячих п'єс.

Чон Хо Йон

Чон Хо Йон південнокорейська модель та акторка. Журнал Vogue назвав її "топмоделлю по-корейськи". Вона брала участь в четвертому сезоні однойменного шоу, де посіла друге місце. Зараз зірка входить в число 50 кращих моделей.

Майлі Сайрус

Справжнє ім'я американської співачки Дестіні-Гоуп Сайрус. У дитинстві зірка багато посміхалася і отримала прізвисько Смайлі, яке пізніше було скорочено до Майлі. Офіційно змінила своє ім'я з Дестіні-Гоуп Сайрус на Майлі Рей Сайрус у 2008 році. Прихильники знаменитості звуть себе "смайлерами".

Голлі Бейлі

Відома як учасниця музичного дуету Chloe x Halle разом зі своєю сестрою, який отримав п'ять номінацій на премію "Греммі", починаючи з 2018 року.

Тейлор Свіфт

Американська виконавиця розпочала свою кар'єру у підлітковому віці. Одна із провідних сучасних музичних виконавців. Відома оповідними піснями про своє особисте життя, що здобуло широкої уваги від ЗМІ.

Популярні актори у фільмах часто постають відважними героями, які нічого не бояться. Тим часом співаки на сцені виконують найрізноманітніші трюки, аби здивувати своїх фанів. Утім, у реальному житті знаменитості мають різні фобії, а часом навіть дивні. У голлівудського актора, Орландо Блума, поркуфобія, він панічно боїться свиней. Це стало відомо випадково під час роботи над стрічкою "Царство небесне".