«Щоб всі в Росії горіли, як горіли мої діти»: похорон родини з Харкова, яка загинула під час атаки РФ

У Харкові провели похорони сім'ї, яка загинула через атаку росіян

У Харкові відбулися похорони сім'ї Путятіних, яку вночі 9 лютого атакували росіяни. Сім'я опинилася під вогнем всередині свого будинку. В мережі з'явились зворушливі кадри з похорону, де жінка висловлює свої обурення та ненависть:

Я ніколи їм не пробачу за моїх дітей та внуків! Хай горить Росія, як згоріли мої діти. Чим вони завинили перед вами? Кожен, хто підтримує війну – хай всі горять. Я сама народилась у Росії! Ніколи не прощу!

Родичі, друзі, колеги, однокласники та сусіди провели Ольгу (35 років), Григорія (38 років) та їхніх синів Олексія (7 років), Михайла (4 роки) та Павла (10 місяців) на їх останній шлях. Наймолодшого хлопчика поховали в одній могилі з мамою.

Нагадаємо, що загибла жінка була прокурором і перебувала у декретній відпустці з 2016 року.

Атака російських військ у Харкові

У ніч на 10 лютого російські "Шахеди" вдарили по Харкову. Внаслідок цього сталася пожежа, при якій було вилито дизельне паливо і бензин. В одному з будинків загинула вся родина з п'ятьох людей: батько, мати та їхні троє дітей (7, 4 та 10 місяців). У іншому будинку загинули чоловік і його дружина, які були віком 66 і 65 років відповідно. Також, дві жінки (61 і 39 років) та один чоловік (45 років) отримали поранення. Пізніше стало відомо, що атака спрямовувалася на нафтобазу в Харкові.