Стало відомо, з ким Ломаченко проведе наступний бій

Український боксер Василь Ломаченко наступний бій проведе з австралійцем Джорджем Камбососом.

Ймовірно, бій пройде у Мельбурні. Про це повідомив промоутер Боб Арум, компанія якого Top Rank займається справами Ломаченка, передає Pro Boxing Fans.

Ломаченко взяв паузу після спірної поразки від Девіна Хейні у травні цього року.

"Ломаченко вважає, що його обікрали у бою з Хейні. І довкола цього поєдинку було багато суперечок, багато дебатів про те, хто все ж його виграв. Ви знаєте, що він взяв невелику відпустку. Зараз ми думаємо над тим, щоб організувати йому бій з Камбососом в Австралії наступного року", сказав Арум.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Камбосос та Ломаченко могли провести бій минулого року, але українець відмовився через повномасштабне вторгнення Росії.

"Василь Ломаченко, я поважаю твоє рішення, повністю його розумію і молюся за тебе і твою країну Україну. Будь ласка, бережи себе. Як тільки я витру підлогу Девіном, ми влаштуємо з тобою цей бій між двома справжніми чемпіонами. Нехай Бог благословить тебе", відповів тоді австралієць.

Раніше планувалося, що Шакур Стівенсон проведе титульний бій проти абсолютного чемпіона світу в легкій вазі Девіна Хейні. Однак той несподівано вирішив піднятися на дивізіон вище і вийти на ринг проти володаря титулу WBC Ріджіса Прогрейса.

При такому розвитку подій Шакур Стівенсон бачить своїм наступним суперником тільки українця Ломаченка і вже неодноразово викликав його на бій.

Нагадаємо, в травні цього року Василь Ломаченко одноголосним рішенням суддів програв Девіну Хейні.