Сусіди Ірини Фаріон описали її вбивцю

Портрет Ірини Фаріон та зловмисника
Портрет Ірини Фаріон та зловмисника

Зловмисник, який вбив Ірину Фаріон, протягом тривалого часу спостерігав за нею. Невідома особа, приблизного віку 18 років, сиділа на лавці біля входу в її будинок від ранку до вечора - він був одягнений у довгу кофту, темні сонцезахисні окуляри та капелюх. Відео з історією про нападника з'явилося на сторінці "Так люблю той Львів, що бракує ми слів".

У спекотну погоду хлопець завжди був одягнений однаково. Він склав ноги і руки та просто сидів. Всі сусіди звертали на нього увагу.

"Ми подумали подзвонити в поліцію, щоб вони прийшли і подивилися, чому він тут сидить... Його ніхто не знає, й взагалі він не з нашого району", - розповів один з сусідів.

Іноді він просто сидів між старенькими бабусями, які виходили в двір, та слухав, про що вони розмовляють.

[вставка відео]

Сусідка Ірини Фаріон, Марія Бабюк, була свідком, як нападник втік після вбивства, повідомляє "Суспільне".

Жінка підтверджує, що дивний хлопець сидів на лавці біля входу Ірини Фаріон цілий день, а коли місцеві запитали, звідки він, він відповів, що з Тернополя.

Ірина Фаріон буде похована на Личаківському кладовищі неподалік могили Володимира Івасюка.

Нагадаємо, ввечері 19 липня колишня депутатка та мовознавиця Ірина Фаріон померла в лікарні після замаху. Лікарі зробили первинну хірургічну обробку рани голови та продовжували боротися за життя постраждалої. Однак стан Ірини Фаріон був критичним.

Замах на Ірину Фаріон стався у Львові. Увечері 19 липня, невідомий вистрілив в неї. Замах стався на вулиці Масарика. Саме там місцеві жителі помічали юнака протягом тижня.

Як повідомлялося, правоохоронні органи продовжують досліджувати деталі вбивства Ірини Фаріон. Наразі про нападника нічого невідомо, проте правоохоронці вважають, що вбивство не було безпідставним.

Читайте також