Таксист витратив $25 тис. на татуювання і розказав, де найболючіша зона

Витрачений таксистом $25 тис. на татуювання і показана найболючіша зона
Витрачений таксистом $25 тис. на татуювання і показана найболючіша зона

Один таксист із Техасу Калеб Хендріксон витратив аж $25 тисяч на татуювання, та серед них - розомулення на голові. В інтерв'ю для газети Daily Star, він ділився своєю болісною думкою щодо цієї процедури.

Зазначається, що тату на голові Хендріксона - найбільш болісне, зокрема, на лівій частині голови. Він порівнює процес колоття малюнків із тертям папером, нагрітим до червоного. Для нього це так болісно, що навіть не може уявити його порівняння з чимось іншим, ніби ріжуть лезом бритви багато разів.

На голові Хендріксона вишиті різні мотиви, а саме - троянда, півонія, сувій, а також голова лисиці в стилі аніме. За його словами, на це витрачалося від 15 до 20 годин. Особливе є те, що він не брав перерв, а зробив все одразу.

У 16 років Калеб зробив свою першу тату, але це завдало йому проблем з родиною, яка на це негативно реагувала. Він стверджує, що його близькі його "ненавидять" за це і говорять, що він "перебрав".

Крім того, через багато тату Калебу було складно знайти роботу. Вже протягом двох років він працює таксистом. Його клієнти часто хвалять його за дерзкі татування на тілі.

Також є німецька модель Мара Інкперіал, яка славиться своїми тату і знімається в зовсім голому вигляді перед своїми прихильниками. Вона стала дуже популярною завдяки своїй творчості. На своїй Instagram сторінці з 792 тисячами підписників вона регулярно публікує сміливі фото в купальниках та мереживній білизні.

Читайте також