Теракт у "Крокусі" - це новий Норд-Ост Росії, - Романенко

Теракт у Крокусі - жахлива трагедія
Теракт у Крокусі - жахлива трагедія

Теракт у московському торговому центрі "Крокус Сіті Холл"

Теракт, який стався у торговому центрі "Крокус Сіті Холл" у Підмосков'ї, порівнюють з подією, відомою як Норд-Ост. Існує припущення, що ця подія використовується для дегуманізації українців, так само як Норд-Ост використовувався для дегуманізації чеченців. Співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко заявив, що технологія, якою користуються в цьому теракті, спрямована на українців.

Речник російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков визнав, що Росія перебуває у війні, і зазначив, що Росія не може допустити існування такої країни, як Україна. За словами Пєскова, їхніми цілями є повернення окупованих регіонів, включаючи Крим. Політолог Юрій Романенко вважає, що це не просто збіг обставин, а свідома провокація з боку російського режиму. Він закликав до радикального перехід на військові рейки, бетонування небезпечних напрямків та порятунку від "дебільних норм". Він також наголосив на необхідності організації опору орді.

Відзначимо, що США та Британія попередили про можливі теракти у Москві, а потім у одному з московських торгових центрів сталася стрілянина, внаслідок чого загинули 40 людей і більше 100 отримали поранення. У Підмосков'ї розпочалася операція із зачистки "Крокус Сіті Холла" від терористів. Українська сторона заявила, що цей теракт є провокацією російського режиму, про яку попереджала міжнародна спільнота.

Читайте також