Трагедія у Броварах: частину постраждалих вивезли за кордон

Частину постраждалих через авіакатастрофу у Броварах вивезли за кордон.

Шістьох осіб з опіками відправили на лікування в Австрію. Про це повідомив міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко в Facebook.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Ще одного пацієнта невдовзі евакуюють до Швейцарії.

Усі постраждалі отримують допомогу в центральній лікарні у Броварах і Київському міському опіковому центрі.

21 січня Україна попрощалася із загиблими в авіакатастрофі у Броварах на Київщині.

Церемонія прощання з міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським і співробітниками МВС України відбулася у Києві в Національному центрі "Український дім", а в Броварах в останню путь провели 5-річну Мілану Пономаренко та її маму Олену.

Трагедія сталася 18 січня у місті Бровари на Київщині. Вранці зазнав аварії гвинтокрил з керівниками МВС на борту. Вертоліт упав неподалік від житлових багатоповерхівок і дитячого садка, сильно пошкодивши його будівлю. Почалася пожежа.

Екіпаж і пасажири гелікоптера загинули. Не стало міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, його першого заступника Євгена Єніна, держсекретаря Юрія Лубковича, заступниці керівника патронатної служби МВС Тетяни Шутяк, провідного інспектора департаменту комунікацій Миколи Анацького, підполковника поліції Михайла Павлушка.

Також загинули пілоти Олександр Василенко, Костянтин Коваленко й бортовий механік Іван Касьянов. З ними прощатимуться теж сьогодні, але у місті Ніжин на Чернігівщині.