У Бердянську пролунав вибух: ліквідовано одну з організаторок «виборів»

У Бердянську Запорізької області стався вибух

Сьогодні зранку, 6 березня, у тимчасово окупованому Бердянську сталася вибух, підірвавши одну з організаторок «виборів» РФ. Про це повідомила начальниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна у Telegram.

За її словами, вибух стався в мікрорайоні «Колонія». “Орієнтовно в мікрорайоні «Колонія» сьогодні пролунав вибух. За наявною інформацією ліквідовано одну з організаторів псевдовиборів в тимчасово окупованому Бердянську», - розповіла вона.

Окупанти збільшують кількість силовиків

Відповідаючи на це, Галіціна заявила, що окупанти після вибуху збільшують кількість силовиків. “Тому в черговий раз закликаємо бердянців бути обачними і обережними. Уникати великого скупчення людей, представників «виборчих» комісій та самі дільниці. Не виключені провокації з боку окупантів», - попередила вона.

Раніше в місті також стався вибух

Нагадаємо, 22 лютого у Бердянську також стався вибух, при якому злетіла в повітря автівка.

Зазначається, що раніше в місті було ліквідовано місцевого колаборанта, який співпрацював з росіянами. Він допомагав окупантам забирати бізнес та майно місцевих жителів та доповідав про українських патріотів. Припускається, що його ліквідували шляхом отруєння.