У Білгороді чути вибухи: фото пошкоджень

У Білгороді чути вибухи: фото пошкоджень

Система ППО збиває снаряди на підльоті до Білгорода

За повідомленням з Росії, над Білгородом та Білгородським районом спрацювала система протиповітряної оборони (ППО). У результаті, було збито 8 реактивних снарядів системи залпового вогню "Вампір", які летіли до міста.

Інформація про це надійшла заявою губернатора В'ячеслава Гладкова та повідомленнями місцевих телеграм-каналів, які цитує "Хвиля".

Наслідки атаки

Наразі відомо про двох загиблих та двох людей з тяжкими головно-мозковими травмами. Було вибито вікна в семи багатоквартирних будинках, а також пошкоджено скління на балконах та лоджіях. Також, наслідком атаки стали пошкоджені автомобілі - їхню кількість становить 15 за попередніми даними.

У Білгородському районі виявлено руйнування в селищі Дубове, де пошкоджено 6 приватних житлових будинків та дві надвірні споруди. Також, постраждало по одному будинку та автомобілю в селищах Північний та Розумне. Крім того, одна з будівель у ТЦ "Сіті Молл" отримала пошкодження від осколків.

Подія в Самарській області

Варто нагадати, що 16 березня були атаковані два нафтопереробні заводи в Самарській області Росії. За опублікованою інформацією, перший дрон прилетів на територію НПЗ у Сизрані, після чого виникла пожежа на площі 500 квадратних метрів. Декілька інших дронів атакували Новокуйбишевський НПЗ.

Читайте також: