У Дніпрі пролунала серія вибухів

У ніч з 2 на 3 березня у місті Дніпро відбулися вибухи під час повітряної тривоги, яку оголосили через загрозу ворожих атак з використанням ракетного озброєння. Про це повідомили у Суспільному Дніпрі.

Командування Повітряних Сил Збройних Сил України було попереджено про ракетну небезпеку для Дніпропетровської області. Раніше військові повідомляли про загрозу ворожої тактичної авіації для Харківської області.

Після цього така небезпека також виявилася для Херсонської та Миколаївської областей.

Нагадаємо, що раніше в місті Феодосія на сході тимчасово окупованого Криму відбулись потужні вибухи.

Також 2 березня у російському Санкт-Петербурзі біля морського порту Бронка працювали засоби протиповітряної оборони. Крім того, аеропорт "Пулково" був тимчасово закритий на прийом і виліт літаків у зв'язку з введенням плану "Килим" для забезпечення безпеки польотів цивільних суден.

Ударні дрони "Шахеди" над Одесою

Нагадаємо, що в ніч з 1 на 2 березня російські загарбники здійснили атаку на Одесу та область за допомогою восьми ударних дронів типу "Шахеди" з акваторії Чорного моря. Семеро дронів були збиті силами та засобами протиповітряної оборони, але один з них потрапив у житловий будинок. У результаті атаки загинуло троє людей, у тому числі одна дитина.