У Харкові пролунали вибухи

Вибухи у Харкові: оголошено повітряну тривогу

Увечері 31 січня у Харкові сталися вибухи, що призвели до оголошення повітряної тривоги в місті та області. Про це повідомляє "Суспільне".

Попередньо, глава Харківської ОВА Олег Синєгубов попередив мешканців про можливу загрозу з боку ворожих дронів-камікадзе.

За даними керівника Харківської ОВА, три цивільні людини отримали легкі травми та стресову реакцію. Медики надали їм допомогу на місці.

Російські загарбники атакували Харків з використанням щонайменше шести ударних безпілотників, що призвело до пошкоджень цивільної інфраструктури.

Крім того, повітряні сили ЗСУ повідомили, що російські окупанти здійснили 20 атак за допомогою ударних безпілотників типу Shahed-136/131. У результаті війська Повітряних сил спільно з ППО Сил оборони України знищили 14 ворожих безпілотників.

Повний тривалість війни Росії проти України

Нагадаємо, що триває 707-ма доба повномасштабної війни Росії проти України. За цей час відбулись 52 бойові зіткнення та ворог завдав 7 ракетних та 65 авіаційних ударів. Також відбулося 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.