У масці та мантії: українець намагався втекти за кордон в образі міфічного персонажа

Прикордонники затримали чоловіка, який перевтілився у міфічного героя з латексною маскою та плащем-мантією. Він сподівався проникнути в Молдову через прикордоння, але його плани зіпсували прикордонники. Тепер йому доведеться відповідати за незаконне перетинання кордону.

Чоловік готувався до подорожі, брав з собою необхідне приладдя та гідрокостюм. Він планував перетнути спочатку річку Турунчук, а потім - Дністер. Але його затримали прикордонники, і справу направили до суду.

Раніше на кордоні правоохоронці затримали мікроавтобус з ухилянтами, які перевозились з України в Румунію. За таку подорож кожен сплатив 10 тисяч євро. Ось такі події відбуваються біля наших кордонів.

Цікавого «персонажа магічного світу» затримали днями прикордонники Білгород-Дністровського загону. Чи то щоб збити з пантелику прикордонників, чолов’яга перевтілився у міфічного героя – натягнув латексну маску та чорний плащ-мантію з каптуром. Як інформує Державна прикордонна служба, чоловік, напевно, сподівався, що такий стилізований вигляд допоможе йому бути непомітним.

Читайте також:

  • Фотопастка та безпілотник допомогли затримати ухилянтів поблизу Словаччини
  • Ухилянтів, які отримали умовний термін, все одно мобілізуватимуть – Нацполіція
  • Усе через ухилянтів: нардеп пояснив, чому в Україні все більше ФОПів