У Петербурзі палає криголам «Єрмак»

Загорівся криголам "Єрмак"

Сьогодні, 29 лютого, у морському порту в Петербурзі загорівся дизель-електричний криголам "Єрмак". Про це повідомляє місцеве російське видання Neva.Today.

Як повідомили пожежники, заявка про спалах на криголомі надійшла до чергової частини о 11:23. До приїзду перших пожежних підрозділів було евакуйовано дев'ять осіб.

За даними надзвичайного відомства, спалахнуло сміття на першій палубі. Вогонь поширився на 20 метрів квадратних. Роботу з пожежогасіння ускладнює складне планування судна.

Зазначається, що судно на даний час не експлуатується. Північно-Західна транспортна прокуратура розпочала перевірку події.

Інші пожежі в Росії

Нагадаємо, у Москві палала будівля "Известия Hall". Крім того, вогонь перекинувся на бар "Резиденція" та нічний клуб Lookin Rooms, які згоріли. Пожежа сягнула до 800 кв. м, їй надано третій рівень складності.

Нещодавно в російському Липецьку пролунали потужні вибухи і спалахнула масштабна пожежа. За словами мешканців вони чули звук безпілотників у небі, згодом пролунали вибухи. Повідомляється, що було видно дим у районі Новолипецького металургійного комбінату.

Пов'язані новини

Читайте також:

  • У Росії загорівся нафтопереробний завод
  • У російському Іжевську сталася сильна пожежа на підприємстві
  • У Москві горить завод МіГ