У Путіна з'явилася нова коханка – The Mirror

З'явилася нова коханка Володимира Путіна - Катерина Мізуліна, дочка російської сенаторки Олени Мізуліної. Про це повідомляє британський таблоїд The Mirror.

Катерина Мізуліна є головою Російської Ліги безпечного інтернету та дочкою сенатора, який ставився до Путіна дуже позитивно та антиукраїнський. Вона виступає як інтернет-цензор і намагається припинити критику диктатора, особливо щодо війни з Україною.

Видання зазначає, що Катерина Мізуліна закінчила Школу східних та африканських досліджень Лондонського університету у 2004 році і отримала ступінь з історії мистецтв та індонезійської мови. Вона працювала перекладачем в офіційних російських делегаціях, які відвідують Китай, а її батько, 69-річний професор-філософ Михайло Мізулін, є одним із провідних учених у Москві.

Катерина Мізуліна вже випробувала на собі цинічні заяви про Україну, вона сказала: "Спочатку ми очистимо Україну від нацистів та бандитів, а потім займемося Гуглом та Вікіпедією". На цей рахунок вона отримала коментар від російської правозахисниці Ольги Романової, яка заявила, що Мізуліна дуже подобається Путіну і вона є його вподобаною "Барбі".

Також варто зазначити, що олімпійська чемпіонка з Росії, Аліна Кабаєва, яку також вважали коханкою Путіна, з'явилася на публіці вже з обручкою на безіменному пальці. Не лише прикраса викликала подив пропагандистів, але й зовнішні зміни у спортсменки.