У тимчасово окупованому Луганську "герой Росії" застрелив 18-річну дівчину

У тимчасово окупованому Луганську затримали російського військового, якого звинувачують у вбивстві 18-річної дівчини.

Провину загарбника вдалось довести. Як пише російський пропагандистський Telegram-канал Mash, інцидент стався ще 11 серпня.

Дві дівчини познайомилися в місцевому барі з окупантами старшим лейтенантом Павлом Яськевичем та підполковником Іреком Магасумовим із 74-ї ОМСБР, що дислокується в Кузбасі.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Під час спілкування дівчата нібито поросили постріляти з пістолета Макарова. У якийсь момент одну з них застрелили.

За даними адвокатів Магасумова, який, до речі, має звання "героя Росії", його товариш по службі "випадково спустив курок і вистрілив у дівчину", коли прибирав зброю. Він втік, а постраждала померла в машині швидкої медичної допомоги.

Сам "герой Росії" нібито пішов звідти "за кілька хвилин до інциденту". У підсумку Яськевич написав явку з повинною, проте затримали все одно Магасумова.

За версією слідства, дівчину застрелив Магасумов, який в той момент був п'яний. Губернатор Кемеровської області Сергій Цивільов написав голові Слідчого комітету РФ лист, в якому заявив, що Магасумов "здатний принести неоціненну користь батьківщині" на війні проти України.

Зафіксовано чергове вбивство жінки "цивільними" окупантами в Маріуполі.

Зранку 27 липня місцеві (попередньо узбеки Gazeta.ua) скинули з дев'ятого поверху будинку по пр. Металургів 127 (напроти ресторану "Гуси-Лебеді") дівчину.

Під час падіння вона зачепилась ногою за балкон та їй відірвало кінцівку, повідомив радник мера міста Петро Андрющенко в Telegram.