У Зеленського оцінили можливість глобальної війни

У Зеленського готуються до можливої війни
У Зеленського готуються до можливої війни

За словами радника керівника Офіса президента України Михайла Подоляка, ресурсів Росії, Ірану і КНДР не вистачає для початку глобального військового протистояння з країнами-демократами. Він заявив це під час телемарафону, де також відзначив, що конфлікт, у якому знаходяться Україна та Ізраїль, не призведе до світової війни.

Подоляк вважає, що Росія, Іран та Північна Корея не мають аналогічних технологічних і збройних можливостей з країн-демократів. Він також наголошує, що Росія є більш агресивною на міжнародній арені через свою природну сутність, як "гопник".

За його словами, твердження про те, що Росія може вести довгу війну або впливати на глобальному рівні, є необґрунтованими. Він закликає західні еліти відмовитися від ідеї повернутися до "довоєнного часу" і прийняти жорсткі рішення, зокрема, покінчити інформаційно-пропагандистське та дипломатичне домінування Росії.

Також Подоляк зазначив, що серед тисяч людей, які постраждали від нападу ХАМАСу на Ізраїль, є громадяни інших країн. Уряди всього світу засудили насильство і закликали звільнити усіх заручників та громадян-постраждалих.

Джерело: INKORR

Читайте також