Удар по Кривому Рогу: є загиблі та багато поранених (оновлено)

Російські окупанти атакували Кривий Ріг

Сьогодні, 12 березня, російські окупанти завдали удару по місту Кривий Ріг. Унаслідок цього сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

«Вибух у Кривому Розі. Внаслідок ворожої атаки почалася пожежа у багатоповерхівці. Усю інформацію уточнюємо», - написав чиновник.

Є загиблі та постраждалі

О 18:35 Повітряні сили Збройних сил України повідомили, що у напрямку Кривого Рогу летить керована ракета. Ймовірно, це була Х-59.

Згодом глава ОВА повідомив, що в результаті атаки двоє людей загинули в Кривому Розі. Також є понад 30 постраждалих, з яких п'ятеро знаходяться в операційній. Серед поранених є дитина, якій надають медичну допомогу.

Реакція президента

Президент України Володимир Зеленський також висловив свою реакцію на ракетний удар.

«У Кривому Розі триває рятувальна операція після російської ракетної атаки. У дев'ятиповерховому житловому будинку постало руйнування. Багато поранених, серед них є важкі, і є дитина. Наразі вже відомо про двох загиблих. Висловлюю мої співчуття рідним та близьким. Проводяться пошукові роботи під завалами», - написав він.

Нагадаємо, що вночі 12 березня ворожі безпілотні літальні апарати типу Shahed атакували Тернопільську область, а також сталася пожежа на одному з об'єктів інфраструктури в Кременецькому районі.

Також варто зазначити, що внаслідок атаки ворожих безпілотників вночі 11 березня по Харкову пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури та житлові будинки.