Українська порноакторка знялась у благодійній фотосесії на підтримку військових з ампутаціями

Українська порноакторка в благодійній фотосесії
Українська порноакторка в благодійній фотосесії

Українська порноакторка Джозефін Джексон допомагає військовим з ампутаціями

Українська порноакторка Юлія Сенюк, відома під псевдонімом Джозефін Джексон, взяла участь у благодійній фотосесії з військовими, які втратили кінцівки. Про це повідомляє проєкт Styler.

Мета фотосесії - зібрати кошти на реабілітацію та протезування військових з ампутаціями. Кошти будуть використані на фінансування проєкту для їх реабілітації.

Джозефін пояснила, що фотосесію вирішили зробити в театрі і в костюмах, щоб показати військових з іншого боку - елегантними й красивими. Вона також закликала дарувати героям емоції самодостатності та жаги до життя.

«А таке перевтілення відкриває їх з зовсім іншої сторони - вишукані, елегантні, красиві джентельмени. Це дає їм більше впевненості у собі і відчуття самодостатності. Саме такі емоції ми повинні дарувати їм, а не жаль і сльози… Повірте, цього всього для них вже більш ніж достатньо»

З початку вторгнення акторка допомагає Збройним Силам України. Вона також займається психологічною реабілітацією поранених військових, спілкуючись з ними англійською мовою.

Юлія Сенюк народилася 1 лютого 1995 року в місті Золочеві, Львівської області. Вона відома як українська порноакторка. У 23 роки вона знялась у своєму першому порнофільмі. У 2021 році її номінували на премію AVN Awards в двох категоріях - "Найкраща нова іноземна старлетка" і "Найгарячіший новачок (серед шанувальників)".

Читайте також