Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи – ЗМІ

Німецькі органи безпеки забезпечать захист українській збірній на Євро-2024

Німецькі органи безпеки посилать особливі сили для охорони збірної України під час її участі в чемпіонаті Європи з футболу, який відбудеться влітку в Німеччині. Про це заявила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер, додаючи, що безпека всіх команд, вболівальників і гостей буде забезпечена, а особливо українська команда.

Фезер підкреслила, що її відомство робить все можливе для забезпечення безпеки української збірної в Німеччині і вживе вищих заходів безпеки. Вона також наголосила, що боротьба з усіма можливими небезпеками є пріоритетом її відомства.

Фезер зазначила, що чемпіонат Європи з футболу - це одна з найбільших футбольних подій у світі, яка відбувається в особливо напруженій політичній ситуації, і вона передбачає багато викликів.

Євро-2024: група та матчі української збірної

Згідно з результатами жеребкування, українська збірна потрапила до групи E і зіграє проти збірних Бельгії, Словаччини та Румунії. Змагання відбудуться з 14 червня до 14 липня в 10 містах Німеччини.

Україна вийшла на чемпіонат Європи з футболу U19

Українська збірна U19 з футболу вийшла на юніорський чемпіонат Європи після перемоги над Швейцарією (3:0) у вирішальному поєдинку відбору.