Українському спортсмену призначили бій проти росіянина. Як він відреагував

Українець Ігор Потєря отримав можливість зустрітися в октагоні з росіянином Шаробутдіном Магомєдовим

Президент UFC Дейна Вайт оголосив про призначення бою між українським бійцем Ігорем Потєрєю та росіянином Шаробутдіном Магомєдовим. Про це повідомляє Суспільне спорт.

Потєря спокійно прокоментував цю новину, пояснивши, що бій з Магомєдовим був організований керівництвом UFC. Водночас український боєць вважає свого майбутнього суперника переоціненим.

«Я ніколи не відмовлявся від поєдинків, бо вважаю це слабкістю. Я тут, щоб стати чемпіоном UFC у середній вазі – для цього мені потрібно битися з усіма, – зазначив Потєря в Instagram-дописі. – Я ніколи не вибирав опонентів. Приймаю всі виклики та погоджуюся на ті бої, які дає мені UFC [...] Я вважаю [Магомєдова] надто переоціненим. Скоро в поєдинку покажу вам, чому я так вважаю. [...] «Дуелянт» візьме «Пірата» на абордаж і потопить у Саудівській Аравії».

З 2022 року Потєря провів у UFC п'ять поєдинків, здобувши дві перемоги. Його останнє протистояння в промоушені було з поляком Робертом Бричеком, у результаті якого українець здобув одноголосне рішення суддів після трьох раундів.

Наступний бій Потєрї відбудеться 22 червня у місті Ер-Ріяд, Саудівська Аравія, де він зустрінеться з непереможеним росіянином Магомєдовим, який вже провів 12 боїв і виграв усі.

Нагадаємо, що боксери збірної Росії не братимуть участі у відборі на Олімпіаду-2024, тому російські боксери не зможуть виступати навіть у нейтральному статусі на змаганнях у Парижі.