В Одесі пролунали вибухи

В Одесі пролунав вибух, оголошено повітряну тривогу

У середу, 6 березня, в Одесі стався вибух, що призвело до оголошення повітряної тривоги в області. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Кіпер закликав містян швидко шукати укриття. "Одеса, негайно в укриття!" - написав він.

В Одесі пролунав вибух - повідомили в suspilne.media.

Повітряна тривога оголошена також у Донецькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Запорізькій, Херсонській, Полтавській та Кіровоградській областях.

Нагадаємо, що 5 березня в Одесі прогриміла серія потужних вибухів. Було активовано протиповітряну оборону та проведено низку заходів для забезпечення безпеки.

Раніше, через виявлення ударних безпілотників противника, які запускалися з Чорного моря, в області також вводили повітряну тривогу.

Варто згадати, що російські загарбники вночі з 2 березня вистрілили в Одесу та область вісім ударних дронів типу "Шахед". Із них, сім було збито протиповітряною обороною, але один дрон влучив до житлового будинку в Одесі, в результаті чого загинуло декілька осіб.

Продовжується війна Росії проти України

Вже 742-й день триває повномасштабна війна Росії проти України. За останню добу відбулося 86 бойових зіткнень. Ворог здійснив 4 ракетні та 106 авіаційних ударів, а також 154 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Нещодавно російські окупанти знову атакували Україну, використовуючи безпілотники "Shahed". Оборонними силами було знищено 38 із 42 дронів.

Інформація про постраждалих та збитки на інфраструктурі уточнюється.