В Одесі внаслідок повторного ракетного обстрілу загинув рятувальник (фото)

Професійний рятувальник загинув внаслідок обстрілу
Професійний рятувальник загинув внаслідок обстрілу

15 березня в Одесі сталося ракетне удар по цивільній інфраструктурі, який спричинив пошкодження і пожежу. Про це повідомила ДСНС.

«Рятувальники ДСНС негайно прибули на місце удару і розпочали гасіння вогню, розбирання завалів та пошуки постраждалих. Під час робіт було здійснено другий ракетний удар, у результаті якого загинув рятувальник», - йдеться в повідомленні.

Інформація про травмованих зазначає про 20 людей, з яких 5 є співробітниками ДСНС. Усім потерпілим надається необхідна допомога.

Удар також призвів до пошкодження 10 приватних будинків, станції технічного обслуговування, газопроводу низького тиску та двох пожежно-рятувальних автомобілів. Наразі тривають роботи зі ліквідації пожежі газопроводу і приватного будинку загальною площею близько 120 квадратних метрів», - додали рятувальники.

На місці події працюють 50 рятувальників і 8 одиниць техніки ДСНС.

Ракетний удар по Одесі: загиблі та поранені

Сьогодні, 15 березня, російські окупанти здійснили ракетний удар по Одесі, що призвело до постраждалої кількості людей. Голова Одеської ОВА Кіпер повідомив, що перші жертви - фельдшер та рятувальник, які прибули на місце інших вибухів, щоб надати допомогу. Тяжкі поранення також отримали медики та рятувальники.

Раніше повідомлялося, що приблизно о 12:09 годині в Одесі відбулися вибухи. Військові повідомили про переміщення ракет у бік міста. Потім видання «Думська» повідомило, що місто постійно почувається вибухи, а також виникли пошкодження і загоряння. Зазначилося, що є інформація про поранених. За попередніми даними, одна з ракет влучила в житловий будинок на півдні міста, де почався пожежа.

Читайте також