В ЗСУ розповіли про ситуацію на Куп'янському напрямку: яку тактику обрали окупанти

Російські війська продовжують вживати агресивну тактику, відправляючи ув'язнених у "м'ясні штурми" на Куп'янському напрямку. Однак, військові ЗСУ ефективно обороняються на цій ділянці, про що повідомив начальник служби зв'язків із громадськістю Командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

За його словами, тактика загарбників не змінилася з часів минулих: для росіян нічого не вартує життя власних військовослужбовців. Особливу загрозу становлять згруповання "Шторм Z" та "Шторм V", які складаються з колишніх ув'язнених, покараних офіцерів та мобілізованих осіб.

Незважаючи на це, українські військові вдало відбивають усі атаки. Існує багато відеодоказів їхньої мужності та результативності.

Фітьо зауважив, що ворог продовжує підтягувати резерви з усієї Росії та намагається прорвати українську лінію оборони. На щастя, українські військовослужбовці мають достатні ресурси, щоб ефективно оборонятися і навіть проводити контратаки, коли є потрібний момент.

Сили оборони України активно проводять наступальну операцію на Мелітопольському напрямку та наступні дії на Бахмутському. Українські військові успішно відбили атаки російських окупаційних військ на семи напрямках, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

ЗСУ завдають значні втрати окупаційним військам, як в людях, так і в техніці. За словами представників Генштабу, українські військові виснажують ворога по всій лінії фронту.