Вибори у США: за що республіканці можуть критикувати Гарріс - ЗМІ

Портрет Гарріс в студії знімання
Портрет Гарріс в студії знімання

Джо Байден вирішив вийти з президентської гонки, тому його віцепрезидент Камала Гарріс стане новим кандидатом від Демократичної партії, оскільки президент підтримав її.

Але Гарріс є одним з найменш популярних політиків, які когда-небудь займали таку високу посаду. Опитування відзначило її як найгіршого віцепрезидента цього століття.

Під час роботи на посаді прокурора Гарріс критикували за підтримку неправомірних вироків, опір тестуванню ДНК і затаєння важливих доказів, які могли б виправдати підозрюваних у справах про сексуальне насилля.

Найгіршим моментом для неї, ймовірно, стало скасування 600 справ, пов'язаних з наркотиками, через те, що її офіс не розкрив адвокатам ключову інформацію про неналежне поводження з доказами.

Також вона псувала свою репутацію, виступаючи проти ініціативи щодо легалізації марихуани в Сан-Франциско. На її керівництво було ув'язнено 1 560 осіб за злочини, пов'язані з марихуаною, а потім вона підтримала декриміналізацію цього наркотику, що створило суперечки щодо її позиції.

"Хоча ці події сталися раніше, під час президентської кампанії їх обов'язково розглянуть республіканці, преса і виборці. Крім того, її негативне ставлення до Ізраїлю, що має велике значення, оскільки 80% американських виборців підтримують Ізраїль, також отримає критику і може вплинути на її шанси на виборах", - пише Саймонс.

Джерело: ZN.UA

Читайте також