Вибухи в Білгороді: влада заявила про збиті цілі поблизу міста та поранених

Російська влада заявила, що 8 січня 10 повітряних цілей було збито в Білгородському районі. Таку інформацію повідомив губернатор Білгородської області Вʼячеслав Гладков і Міністерство оборони РФ.

Міноборони РФ повідомило, що 10 реактивних снарядів було збито над Білгородською областю. Росія звинуватила Україну в атаці і заявила, що обстріл відбувався за допомогою реактивної системи залпового вогню RM-70 Vampire.

За попередніми даними, є троє постраждалих в області - одна жінка і двоє чоловіків з осколковими пораненнями. Вони були госпіталізовані.

Також у двох багатоквартирних будинках і приватному житловому будинку в Білгороді були вибиті вікна, а три автомобілі були пошкоджені уламками.

На стоянці одного з місцевих підприємств загорілися чотири вантажні автомобілі, але пожежі були погашені. Також було повідомлено про пошкодження даху приватного житлового будинку в районі.

Вибухи в Білгородській області

Вечером в Білгородській області відбулися вибухи, після чого була оголошена повітряна тривога. У мережі було опубліковано відео, на яких можна бачити роботу протиповітряної оборони в області.

Також варто згадати, що в Нижньому Тагілі, промисловому центрі на Уралі, стався вибух на залізниці поруч зі станцією Сан-Донато, поблизу нафтобази.