Відео нового електрокросовера від Hyundai випадково опублікували

З'явились фото і відео нового Hyundai Ioniq 5 N.

Заряджений варіант електрокросовера презентують 13 липня на Фестивалі швидкості у Гудвуді у Великій Британії. Відео з ним з'явився на офіційному каналі Hyundai у Youtube, але потім його видалили, повідомляє Motor1.

Дизайн Hyundai Ioniq 5 N повторює передсерійний прототип. Від стандартної моделі він відрізняється обвісом, додатковими повітрозабірниками і 21-дюймовими дисками з шинами розміром 275/35 ZR21. Також зменшили кліренс електрокара.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

У салоні встановили спортивні сидіння і кермо. На педалі поставили металеві накладки. У віртуальної панелі приладів і мультимедійної системи тепер нова графіка. Спідометр розмічений до 300 км/год.

Характеристики не розкривають. За попередніми даними, нове авто отримає 600-сильну установку і зможе розганятися до 100 км/год за 3,5 с. Це буде найшвидший електромобіль Hyundai.

Кросовер буде мати спортивний і дрифтовий N-режими. Привід здатен передавати на задні колеса до 70% тяги. Підвіску зроблять жорсткішою, а гальма збільшать у діаметрі.

У мережу потрапили фото нового кросовера Chevrolet Equinox четвертого покоління. Компактний автомобіль дебютує до кінця поточного року.

Chevrolet Equinox повернувся до гранованого дизайну, який став іще виразнішим. Бензинову модель випускатимуть паралельно з електричним Equinox. Розсекретили модель у Китаї, адже саме в цій країні кросовер випускають. Автівку також збирають у Канаді та Мексиці.