Влада Білгородщини повідомила, скільки росіян учора вбила їхня ППО

За інформацією російської сторони, Збройні сили України напали на Білгородську область РФ. Протиповітряна оборона працювала в регіоні. В результаті загинуло 24 людини. Про це повідомив губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков в своєму Telegram-каналі.

За інформацією посадовців, ЗСУ випустили близько 100 боєприпасів в населених пунктах Білгородської області і влаштували кілька атак за допомогою безпілотників.

Губернатор повідомив, що станом на 8:30 неділі загинуло 24 особи, 108 людей отримали поранення. Також зруйновано дев'ять приватних будинків, 453 квартири, фізкультурно-оздоровчий комплекс, сільгосппідприємство і 53 автомобілі.

Удари пролунали в центрі Білгорода вдень 30 грудня. Повідомлялося, що влучання сталося в житловому секторі і біля торгового центру "Маяк", де зазвичай проводяться новорічні заходи. Також постраждало селище Уразове Валуйського міського округу. Там під ударом опинилися фізкультурно-оздоровчий комплекс, близько 20 приватних будинків і лінія електропередачі.

Міністерство оборони Росії фактично підтвердило, що жителі Білгорода загинули і отримали поранення внаслідок дій протиповітряної оборони. Українські спецслужби також повідомили, що вибухи у Білгороді стали наслідком роботи російської протиповітряної оборони, яка спричинила падіння уламків прямо в центрі міста.

Читайте також:

  • Щодо Білгорода. Усі претензії – до Путіна
  • Ярош відреагував на вибухи в Білгороді та закликав відкинути емоції
  • Переполох у Білогороді: місцеві скаржаться на зачинені укриття (відео)