Ворожа атака на Хмельниччину: влада повідомила про наслідки

Ворожа атака на Хмельниччину: влада повідомила про наслідки

Українські захисники збили багато безпілотників та ракету

Захисники України збили шість ворожих безпілотників та одну ракету над Хмельниччиною в ніч на 26 травня. На щастя, в цій атакі не було постраждалих або руйнувань. Однак, є звіт про відключення світла у одному з міст. Про це повідомив Сергій Тюрін, очільник Хмельницької обласної військової адміністрації у Telegram.

«Внаслідок ворожого нападу 3 тис. абонентів були відключені від електроенергії у одному з міст області. Всі споживачі наразі підключені знову. Відповідні служби працювали на місці події», - йдеться у повідомленні.

На щастя, не було повідомлень про постраждалих людей або пошкодження.

Раніше, в Україні була оголошена повітряна тривога в ніч на 26 травня. Було зафіксовано пуски крилатих ракет. Попередньо ворог також нападав нас безпілотниками. Під час цього нападу ворог використав ракети «Кинджал».

Водночас, у Хмельницькому та Хмельницькій області стався вибухи. За моніторинговими каналами повідомили про вибухи в Старокостянтинові, після чого у місті відключилась електроенергія.

У Вінницькій області також відбувся ворожий напад. В місті Жмеринка троє людей постраждали від уламків ворожого дрона, а також були пошкоджені житлові будинки та автомобілі.

Читайте також: