«Встановити тіло немовляти неможливо». Деталі трагедії в Харкові

Рятувальники шукають тіло немовляти після пожежі в Харкові

Протягом всієї ночі рятувальники шукали тіло семимісячного немовляти на місці пожежі в приватному секторі Харкова, спричиненої ворожим прильотом по нафтобазі. Однак висновок був зроблений, що через високу температуру горіння встановити тіло дитини на місці майже неможливо. Про це повідомив керівник Слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов.

«Встановити тіло немовляти на місці неможливо. Температура горіння була такою, що кістки та тіло немовляти перетворилися майже на попіл», – написав Сергій Болвінов.

Згідно з його словами, на місці події продовжує працювати судовий експерт-медик.

«Все збираємо та веземо в морг на експертизу. Припускаємо, що мати тримала дітей, обіймаючи та притискаючи до грудей», – додав Болвінов.

Нагадаємо, що вночі 10 лютого бойовики «Шахеди» вдарили по Харкову. Це призвело до виливу дизельного палива та бензину на вулиці з приватними будинками, що спричинило сильну пожежу. Внаслідок пожежі загинула вся родина з п'ятьох людей у одному з приватних житлових будинків: чоловік із дружиною та їхні три дітей (семирічний, чотирирічний та семимісячний хлопчики). Також загинули 66-річний чоловік та 65-річна жінка в іншому будинку. Дві жінки у віці 61 та 39 років, а також 45-річний чоловік отримали поранення. Виявилось, що бойовики метували по нафтобазі в Харкові.

Також поліція оприлюднила відео, зняте в перші хвилини після прильоту по Харкову.

Крім того, увечері 9 лютого окупанти також вдарили по Великому Бурлуку. Це призвело до пошкодження лікарні та ресторану в центрі, повідомив начальник РВА Терещенко.