Встановлять приховані камери: Biedronka розпочала боротьбу з крадіжками

Польська мережа супермаркетів Biedronka бореться з крадіжками

Польська мережа супермаркетів Biedronka вирішила боротися з крадіжками шляхом встановлення прихованих камер відеоспостереження для контролю покупок клієнтами. Про це повідомила прес-служба мережі."

Це інноваційне рішення має на меті підвищення безпеки та запобігання шахрайським діям на касах самообслуговування. Biedronka вживає заходів відповідно до зростаючої кількості випадків недобросовісних практик, таких як некоректне сканування товарів або маніпуляції з вагою продуктів. Інвестиції у систему відеомоніторингу спрямовані на забезпечення точності та справедливості розрахунків і на більш ефективне виявлення порушень."

При цьому встановлені на касах камери оснащені передовими алгоритмами розпізнавання товарів та перевірки їх зі змістом кошика покупця. Якщо виявлені розбіжності, система автоматично призупиняє сканування та викликає співробітника для пояснення ситуації, що дозволяє оперативно виявити навіть незначні помилки без необхідності штрафувати клієнтів.

Бiedronka впроваджує це приховане відеоспостереження на касах з метою захисту інтересів компанії та сумлінних покупців від можливих зловживань та шахрайських дій.

Раніше мережа Biedronka знизила ціни на м'ясо, рибу та овочі на свята.