"Вже брали участь у звільненні": РДК вербує до своїх лав колишніх "вагнерівців" та солдатів зі "Шторм-Z"

Російський добровольчий корпус (РДК) прийняв у свої ряди колишніх найманців з ПВК "Вагнер" та "Шторм-Z".

Ці колишні бойовики вже взяли участь у звільненні 200 квадратних метрів української землі під прапорами РДК, про що повідомляє "Мілітарний" з посиланням на голову підрозділу Дениса Нікітіна.

Денис Нікітін також відзначив, що він вважає успішним експеримент з вербуванням колишніх російських бойовиків.

Також, командування РДК наразі переговоряє з іншими бійцями ПВК "Вагнер", які не брали участь у бойових діях на території України і не хочуть підпорядковуватися Міністерству оборони Росії.

"Ці люди можуть продовжити займатися своєю улюбленою справою, але вже в складі РДК, і моє завдання як командира полягає в тому, щоб надати їм таку можливість", - заявив Нікітін.

Російський добровольчий корпус (РДК) - це військовий підрозділ Збройних Сил України, який складається з росіян, що перейшли на бік України після розпочатого повномасштабного вторгнення РФ.

Бійці РДК влітку 2023 року публічно повідомили про кілька рейдів у Бєлгородській області, в ході яких вони здійснили захоплення полонених і російської техніки. РДК є військовим формуванням з "російських добровольців", які беруть участь у відбитті повномасштабної російської агресії.

Читайте також: