З розтріпаним волоссям та без косметики: показали домашні фото зірок

Зірок шоубізнесу звикли бачити з яскравим макіяжем. Він потрібен, що привернути увагу глядачів під чс виступів. Окрім цього, макіяж може бути частиною образу.

Утім, фанам цікаво, а який же мають вигляд їхні кумири без косметики та використання фотошопу. Знаменитості не приховують свою природну красу та залюбки публікують "чесні" світлини, пише ТСН.

Ольга Сумська

56-річна акторка має неперевершений зовнішній вигляд. Час від часу може поділитися фото, де без косметики та фотошопу. З віком природна краса Сумської нікуди не зникла.

Тіна Кароль

Співачка на сцені завжди виступає з ефектним макіяжем яскравою червоною помадою та нафарбованими очима. Але у повсякденному житті рідко користується косметикою та спокійно показує прихильникам свою природну красу.

Надя Дорофєєва

Знаменитість часом публікує світлини, на яких зображена без макіяжу та фотошопу. У коментарях під такими знімками Надя отримує чимало компліментів щодо свого зовнішнього вигляду. Як раніше ділилася сама Дорофєєва, вона ретельно доглядає за шкірою обличчя, що дозволяє їй мати гарний вигляд.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Настя Каменських

Виконавиця на сцені, де виступає з яскравим макіяжем, має гарний вигляд. Утім, у повсякденному житті Настя теж неперевершена. Знаменитість не соромиться публікувати світлини, де без косметики та фотошопу.

Леся Нікітюк

Ведуча не соромиться показати прихильникам свою природну красу, тож час від часу може опублікувати світлини, де зображена без декоративної косметики та фотошопу.

Леся зізнавалась раніше, що зберегти якомога довше красу та молодість їй допомагає доволі простий догляд. Знаменитість відвідує косметолога, ретельно очищує шкіру та зволожує її.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Оля Полякова

Виконавиця залюбки показує прихильникам свою природну вроду. Знаменитість не соромиться публікувати "домашні" знімки. Утім, Полякова зізнавалась, що робить уколи краси, зокрема ботокс. Співачці це допомагає боротися зі зморшками.

Джамала

Співачка час від часу показує прихильникам, який вигляд має без макіяжу, та отримує від них чимало компліментів щодо зовнішнього вигляду.

Камалія

Виконавиця зазвичай зображена на фото та відео з яскравим макіяжем. Іноді знаменитість навіть отримує зауваження, що перебільшує з косметикою. Утім, артистка показує і свою природну красу, коли ділиться домашнім контентом.

Старша донька співачки Олі Полякової Марія поворожила у прямому ефірі. Компанію їй склала зіркова мати. Спочатку розповідали, що чекає 2023 року на кожен знак зодіаку. Після гадали на зірок шоубізнесу. Оля просила шанувальників запитувати, що їх цікавить, а Марія робила розклад на картах.