За підтримки Favbet стартує проєкт з технологічної підготовки українських військових

Військові у навчанні в полі
Військові у навчанні в полі

Українські військові отримають навички роботи з технологіями БПЛА і радіоелектронної боротьби

Організація "Beta - технології перемоги" запускає проєкт з підготовки військовослужбовців для використання сучасних технологій у бойових завданнях. Фінансування надає компанія Favbet. Ініціатива реалізується за підтримки Міністерства цифрової трансформації.

Організація "Beta - технології перемоги" вже з 2022 року проводить навчання військових і консультує підрозділи Сил оборони. Особовий склад отримує базову підготовку з аеророзвідки та співпрацює з досвідченими військовими частинами. Проєкт надає можливість опанувати навички роботи з БПЛА та іншими технологіями.

"Безпілотні технології стали геймченджерами на полі бою. З перших днів війни ми підтримуємо українську армію необхідною технікою та амуніцією", - зазначає головний партнер проєкту Андрій Матюха.

Старт спільної ініціативи дозволить збільшити обсяг підготовки військових і поліпшити якість їхньої роботи. Крім того, організація допоможе розширити бойовий досвід та підвищити спроможності державного навчального закладу з оборони.

Застосування сучасних технологій на полі бою є важливим для досягнення військових цілей та збереження життя українських військових. Близько 90% поранень з обох боків війни спричинені артилерією або дронами. БПЛА знищують близько 50% бронетехніки противника.

"Застосування технологій має критичну важливість на війні. Наші завдання - збільшити застосування високотехнологічних засобів у воєнних операціях", - вказує Федір Сердюк, співзасновник організації "Beta - технології перемоги".

Організація надає безкоштовні навчальні послуги військовим і витрати покриває пул донорів. За допомогою проєкту військові отримали автомобілі та дрони. Підтримка від організації Favbet триває з початку війни.

Значний обсяг благодійної діяльності групи Favbet здійснюється за підтримки Favbet Foundation. Загальна сума допомоги українській армії від компанії перевищує 300 млн грн.

Читайте також