Забороняв гравцям збірної донатити на АТО – журналіст про конфлікт Зозулі та Шевченка

Андрій Шевченко, коли працював головним тренером збірної України, забороняв гравцям допомагати Роману Зозулі в зборі коштів для бійців АТО.

Про причини конфлікту між ними розповів журналіст Михайло Співаковський в ефірі шоу "ТаТоТаке".

"Зозуля пам'ятає, що свого часу Шевченко припинив викликати його до збірної. Знаєте, чому? Зозуля агітував партнерів у збірній перераховувати гроші на АТО, допомагати нашим бійцям. Шевченко вважав, що це не те, чим має займатися гравець збірної. Треба займатися футболом, а не навколофутболом", сказав він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Зараз Шевченко є амбасадором ініціативи UNITED 24, а Зозуля сам собі волонтер.

"Зозулю дратує, що він зібрав уже більше, ніж Шевченко та U24, які пообіцяли відновити стадіон в Ірпені. І досі не змогли на це зібрати", додав Співаковський.

Також журналіст вважає, що в конфлікті є щось особисте, адже обидва грали в "Динамо" на одній позиції.

Роман Зозуля розкритикував Андрія Шевченка за спільну світлину з одіозним очільником Міжнародної федерації футболу Джанні Інфантіно.

Кандидатуру Андрія Шевченка офіційно висунули на крісло президента Української асоціації футболу. Це зробила Запорізька обласна асоціація футболу.

Шевченко досі залишається віцепрезидентом Національного олімпійського комітету України, хоча заявив про небажання працювати в одній команді з тими, хто став членами НОК, натякаючи на представників ОПЗЖ.