"Закликаємо розпочати евакуацію": російські добровольці анонсували удари по військових позиціях у Білгороді та Курську

російські добровольці атакують військові позиції
російські добровольці атакують військові позиції

Російські добровольці готові вдарити по військових позиціях РФ у Білгороді та Курську

Російські добровольці заявили про намір завдати ударів по військових позиціях РФ у містах Білгород і Курськ. У заяві Легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" та "Сибірського батальйону", добровольці говорять про масовані обстріли мирних міст, що призводять до жертв серед цивільного населення. Вони закликають жителів Білгорода та Курська евакуюватися, щоб уникнути непотрібних жертв.

"Ми звертаємось до наших співгромадян: жителів міста Білгород, чиновників Білгородської адміністрації та всіх тих, хто нас чує. Путінські вбивці завдають масованих ударів по мирним українським містам, виставляючи свої позиції між вашими будинками, школами ваших дітей та держустановами. Щодня десятки простих невинних людей (в основному жінок та дітей) гинуть від обстрілів із Білгорода. Обстріли України з території Білгорода мають зупинитися!", - йдеться у заяві.

У зв'язку з цим добровольці також закликали місцеву владу до евакуації жителів міст Курської та Білгородської областей, щоб запобігти загибелі цивільних. Вони попередили про намір завдати вогневої поразки по військових позиціях у зазначених містах і закликали всіх негайно покинути їх.

Легіон "Свобода Росії", РДК та Сибірський батальйон уже вступили до Курської та Білгородської областей.

Дивіться також:

Читайте також