Зеленська розповіла, чи хоче, щоб її чоловік йшов на другий термін президентства

Олена Зеленська, перша леді України, висловила своє бажання, що її чоловік, Володимир Зеленський, не балотувався на новий термін після закінчення війни в країні. Таку заяву вона зробила під час участі в подкасті The Economist.

У Зеленської запитали про перспективи України після війни і про плани їхньої сім'ї на майбутнє.

Олена Зеленська розповіла, що їхня родина знову буде разом та проведе багато часу разом з чоловіком і дітьми. Після цього вони планують взяти відпустку та зробити подорож разом, місце призначення ще не визначено. Після цього вони будуть приймати рішення про подальші дії.

Олена Зеленська пояснила свою позицію, зазначивши, що не бажає, щоб Володимир Зеленський балотувався на наступний термін, або навіть на декілька наступних термінів, оскільки вважає це неможливим. Вона висловила думку, що вони можуть знайти щось нове, що буде креативною ідеєю для їхньої подальшої діяльності.

Нагадаємо, раніше сам президент України, Володимир Зеленський, заявив, що він не планує йти на другий термін після завершення війни. Однак, якщо вибори відбудуться в період війни, він все ж може балотуватися на пост президента.