Головна

Зеленський вперше провів виїздне засідання Ставки: про що говорили

Зеленський на засіданні Ставки

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного Головнокомандувача в Дніпрі. Йшлося про ситуацію у прифронтових районах, укріплення і захист наших рубежів по всій протяжності фронту від Херсонщини до Харківщини.

Це перше виїздне засідання Ставки. Особисто були генерал Олександр Сирський і генерал Олександр Тарнавський, вони очолюють оборону Донеччини, у найбільш гарячих напрямках, повідомив він під час вечірнього відеозвернення, інформує Gazeta.ua.

Були й онлайн-доповіді командувачів Об'єднаного стратегічного угрупування військ, що прикривають південь і північ. Була доповідь Головкома, керівника Головного управління розвідки Міноборони.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Кожен командувач розуміє, що ворог повинен відповідати за кожен удар по наших містах і селах, по наших людях. За Словʼянськ, за Костянтинівку і Дружківку, за Авдіївку і Торецьк, за весь біль українців і не лише за час повномасштабної війни, а й за час від 14-го року", сказав Зеленський.

Президент підкреслив, що Дніпро є фортецею українських військ вже дев'ять років, увесь цей час підтримує фронт і бійців. Дніпро концентрував роботу волонтерів від перших тижнів агресії в 14-му році.

Президент Володимир Зеленський раніше сьогодні приїхав у Запоріжжя і оглянув будинки в місті, які обстрілами пошкодили росіяни 22 березня.

Начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко і начальник Головного управління Національної поліції в області Артем Кисько доповіли президентові про обставини ворожої терористичної атаки і ліквідацію наслідків.

Читайте також: