Зігріваючі лубриканти і презервативи з підсвіткою: секс-іграшки, які стануть в нагоді під час блекауту

Якщо знову доведеться жити в реальності графіків відключення електроенергії, можна з користю проводити час в період блекауту.

Закохані пари можуть в гарному настрої провести час, якщо використають кілька ідей, які стануть в нагоді під час відключень, пише hochu.

Наводимо абсолютно суб'єктивний перелік товарів з сексшопу, які стануть в нагоді в умовах відключення світла. Тільки не забувайте заряджати ті девайси, які заряджаються.

Це звичайний лубрикант, але з маленькою особливістю, а саме зігріваючим ефектом. Він посилює чуттєвість і робить близькість ще приємнішою для обох партнерів. Маленька порада - спершу спробуйте нанести маленьку краплю лубриканту на губи, щоб оцінити ступіть його дії; дуже неприємно буде зіткнутися з надто сильним печінням вже в процесі безпосереднього використання лубриканту.

Якщо немає світла, але поруч є партнер - влаштуйте вечір масажу. Свічка не лише нагріє олійку для масажу, а й створить романтичну атмосферу. А креми бувають навіть їстівні - що відкриває шалений простір для експериментів.

Зазвичай такі презервативи мають люмінесцентий шар, що знаходиться між двома шарами латексу. Вони повністю безпечні до використання. Підсвітити таким кондомом у темряві, як телефоном, звісно, не вийде, але загалом це може бути цікавий досвід.

Ігри з воском є частиною сексуальних практик, що об'єднуються під абревіатурою БДСМ. Якщо ви обговорили це з партнером і обоє готові спробувати - тоді вперед. Але важливо купувати саме спеціальні свічки в сексшопі - вони мають низьку температуру плавлення, тому віск, капаючи на шкіру, пече, але не обпікає. Жодні декоративні чи, тим паче, церковні свічки для цього не підходять.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Не забудьте і про секс-іграшки. Тим паче, що в деяких вібраторів є функція підігріву, що виручить у холодні вечори. Таку саму особливість мають і деякі іграшки, призначені для анальної стимуляції, а деякі - ще й підсвітку.

Це засіб, який допомагає відчути збудження та посилює відчуття. Зазвичай людина відчуває тепло, поколювання, приємну вібрацію. Це дозволяє усім партнерам отримати більше задоволення від акту.

Тема жіночого оргазму завжди актуальна. Але довкола неї виникло чимало міфів, як от види оргазмів, мультиоргазми, та пошук точки G.

Фахівці-сексологи розповідають, що жінкам легше досягти оргазму на самоті, під час мастурбації, ніж під час сексу з партнером. Отримати оргазм на самоті допоможуть класичні вібратори. Вони є різних типів та форм, виконані у різних розмірах та матеріалах. Підібравши потрібний девайс жінки можуть досягати неземної насолоди буквально за кілька хвилин. А навчивши партнера користуватись такою іграшкою, довіритись та отримати оргазм вдвох буде значно легше. Але є ще й інші іграшки, які допоможуть отримати насолоду.