Знімає стрес і зміцнює імунітет: п'ять причин займатися сексом щодня

Секс відмінно впливає на наше фізичне та емоційне самопочуття та є основою для зміцнення зв'язку та гармонійних відносин.

За даними Gazeta.ua, є п'ять головних причин, чому варто займатися сексом щодня.

Потрібно зазначити, що одразу відчувається зменшення стресу, артеріального тиску та емоційного навантаження на нервову систему. Секс є природним розслабляючим засобом, оскільки під час активностей виділяються гормони задоволення, які поліпшують роботу мозку.

Науковці довели, що секс стимулює захисні сили нашого організму. Навіть один статевий акт на тиждень активує вироблення імуноглобулінів, які захищають від застудних інфекцій.

Ендорфіни, які виділяються під час сексу, допомагають зняти біль, включаючи зубний біль та симптоми ПМС.

Лікарі твердять, що секс знижує ризик захворювань серця на половину! Під час активностей покращується кровообіг, що зміцнює стінки судин та клапани серця.

І на останок - займання сексом спалює калорії! Всього за 30 хвилин активних полових відносин можна спалити 200 кілокалорій. Навіть більше, якщо досягти оргазму.

Секс є надзвичайно важливим для всіх людей, особливо для закоханих пар, які не можуть уявити свого життя без одне одного. Красивий оргазм може зняти стрес і зробити людину найщасливішою на світі.