Знищили десятки бойовиків ХАМАСу: армія Ізраїля повідомила про нічні удари по Сектору Гази

Ізраїльські військові знищили ще одного керівника угруповання ХАМАС під час нічного авіаудару в Секторі Гази. Про це повідомив речник Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) Даніель Хагарі, зазначає Times of Israel.

У результаті нічних атак Ізраїлю, кілька десятків бойовиків ХАМАС були знищені, включаючи заступника командира ракетного комплексу.

Хагарі заявив, що атаки в Секторі Гази здійснюються з метою зниження загроз для ізраїльських сил і підготовки до наступного етапу війни. Він також зазначив, що армія вийде на наступний етап лише за найкращих умов та відповідно до рішення політичного ешелону.

22 жовтня Ізраїль здійснив авіаудари по аеропортах Алеппо та Дамаска в Сирії, що призвело до пошкодження злітно-посадкових смуг та виведення аеропортів з ладу, повідомляє сирійське державне інформаційне агентство SANA.

Також ізраїльська армія здійснила "превентивний удар" по підземному комплексу у мечеті Аль-Ансар у Дженіні на Західному березі річки Йордан, де розташовані бази бойовиків, повідомляють ізраїльські військові.