Зруйновані школа і дитсадок, є загиблі: росіяни обстріляли Херсонщину

У Херсонській області російські військові обстріляли житлові квартали населених пунктів, внаслідок чого є жертва і постраждалі. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

«За минулу добу противник здійснив 53 обстріли, випустивши 221 снаряд, із застосуванням мінометів, артилерії, РСЗВ, танків, БпЛА та авіації. По місту Херсон ворог спрямував 17 снарядів. Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; гідротехнічну споруду, навчальний заклад, дитячий садок, Пункт незламності та стільникову вежу у Бериславському районі», – написав він.

За його даними, внаслідок російської атаки одна людина загинула і ще двоє отримали поранення.

Триває повномасштабна війна Росії проти України

Протягом минулої доби фіксувались 88 бойових зіткнень. Найбільше ворожих атак було на Авдіївському напрямку, а також окупанти посилили штурми на Херсонщині.

Українські військові активними діями завдають втрат окупаційним військам в людському складі та техніці, виснажують ворога уздовж всієї лінії фронту.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони атакувала 11 районів зосередження особового складу, озброєння і військової техніки, а також два зенітно-ракетних комплекси противника.