ЗСУ доведеться ховатися під землю? Військовий попередив про серйозну загрозу на фронті

ЗСУ заховається під землю?
ЗСУ заховається під землю?

Терористи збагатіють на FPV-дронах

За даними фахівців, російські терористи незабаром отримають велику кількість FPV-дронів, що може стати загрозою для українських військовослужбовців. У зв'язку з цим, для безпеки нашій армії доведеться облаштовувати позиції під землею.

Про це повідомив Сергій Бескрестнов, військовослужбовець та спеціаліст у галузі радіотехнологій, під час телемарафону. Він пояснив, що на початку війни у бойовиків було мало FPV-дронів, але ситуація змінилася зараз.

«Зараз терористам вистачає дронів для атак на техніку, бліндажі та об'єкти, але вже через місяців п'ять їх буде настільки багато, що росіяни зможуть витрачати їх на кожного українського солдата», – зазначив Бескрестнов.

У таких умовах є майже нереально вижити на поверхні, оскільки атаки FPV-дронів майже завжди приносять загибель. Тому наша піхота почне облаштовувати укріплені позиції під землею.

«Уже зараз наша морська піхота в Кринках сидить під землею, аналогічна ситуація буде на всіх фронтах», – зазначив Бескрестнов.

На думку міністра оборони Великої Британії та командувача їхньої армії, Україні варто стриматися від наступу на окремих ділянках фронту у 2024 році та відступити з деяких проблемних позицій, переходячи до оборони.

Читайте також