Як відкрити власний обмінник криптовалют

Як відкрити власний обмінник криптовалют

В сучасному світі досить швидко росте популярність на криптовалюту. Люди цікавляться як в неї інвестувати, перепродати, заробити. А багато хто хоче бути обізнаним в питанні створення власного обмінника криптовалюти. Це дуже зручно, оскільки перебуваючи в будь-якій країні світу, ви можете працювати і заробляти віддалено.

Онлайн обмінник: як створити та користуватись

Обмінник криптовалют це онлайн-сервіс, де криптовалюту можна обмінювати на гривні, євро або долари. Зазвичай з користувачів знімається комісія при продажі, або купівлі валют, тому є сенс для власного онлайн-бізнесу відкрити свій обмінник онлайн.

Отже, насамперед:

1. Проаналізуйте в якій країні сприятливі умови для реєстрації обмінника.

2. Важливо отримати ліцензію на крипотвалюту.

3. Для того, щоб процес з обміну валют проходив швидко, робота обмінника повинна бути автоматизованою.

4. Оберіть скрипт обмінника, обов'язково ліцензійний.

5. Обирайте просту і зручну у використанні платформу онлайн обмінника.

Ви можете придбати вже готовий скрипт для обмінника. При цьому не потрібно буде витрачати сили на організацію різних процесів, а також це зекономить час.

Орендувати чи купити обмінник онлайн можна на платформі BoxExchanger. Тут є можливість підключити необхідну кількість платіжних систем, валют та напрямків обміну. Платформа оснащена легкою системою управління, що дозволяє легко розібратись новачкам, та є зручною для досвідчених користувачів.

А ще ви можете налаштувати платіжний агрегатор та навіть гаманець.

При замовленні обмінника криптовалют, фахівці, виключно під ваш бізнес, створять простий та зрозумілий інтерфейс, а також індивідуальний дизайн.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Основні кроки налаштування обмінника

Встановити напрямки обміну. Все відображатиметься на клієнтському сайті.

Підключити виплати та рахунки для мерчантів, валют, також автовиплати.

Ввести правила та режими обміну, пороги курсів та розмір комісії.

При виборі розробника скрипта дуже важливим фактором є захист від шахраїв, заміна реквізитів, різні хакерські атаки. Платформі BoxExchanger можна повністю довіритись в цьому напрямку, оскільки використовується лише унікальний код. Це стосується управлінням адмін панеллю. Ну й звісно підвищена безпека, як самого обмінника так і транзакцій, які здійснюють користувачі.

Отже, обмінник онлайн це прекрасний вибір готового бізнесу, що дозволить заробляти вже прямо зараз. А купити готовий софт для обмінників можна з компанією BoxExchanger.

Оприлюднили новий прогноз для флагмана ринку криптовалют біткоїна.

Найближчі кілька років цифрова монета стрімко зросте в ціні, пишуть експерти інвестиційного фонду Pantera Capital.

З 2024 року до 2028 року курс біткоїна може подорожчати через халфінг (процес зменшення розміру винагороди для майнерів вдвічі, яку проводять приблизно кожні чотири роки. Творець біткойна його започаткував для збереження цінності монети).

Читайте також: