Скандально відомий Спартак Суббота став на захист російської мови

Скандально відомий Спартак Суббота став на захист російської мови

Відомий блогер та самозванець психолог Спартак Суббота заявив, що росіяни не є найгіршими загарбниками. Він також зазначив, що може спілкуватися російською мовою без будь-яких проблем. Ці слова були сказані під час прямого ефіру в Instagram.

Суббота заявив: "Російська мова не належить території Росії. Ніхто не давав російську мову Росії. Неможливо зарахувати мову до ворога. Ніяк. Найбільші експати у світі – не росіяни. Ворог, який безпосередньо карав нас – це фашистська Німеччина"

Користувачі, які дивилися ефір, відреагували звинуваченням Субботи у "ганьбі". Він порадив їм написати петицію. Також він зазначив, що багато людей їздять і вчать німецьку, але при цьому нікого не звинувачують.

Суббота привів приклад того, що найбільші загарбники у світі багато в чому саме росіяни, але вони вчили англійську мову, яка досі є однією з найпопулярніших мов у світі.

Нагадаємо, що Спартак Субботу звинуватили у шахрайстві. Він видавав себе за фахівця у сфері психології та психотерапії, до тих пір, поки не було проведено розслідування.

Психотерапевт Ілля Полудьонний стверджує, що Суббота брехав про свої досягнення, регалії та медичну освіту. Він навіть розповідає про зваблення клієнток та неетичну поведінку в процесі терапії.

Читайте також: