Через ранкову атаку на Київщину постраждала тигриця

Центр порятунку диких тварин на Київщині зазнав ранкової атаки, в результаті якої постраждала тигриця, відома як Тигрюля. Вона отримала дуже сильний стрес від звуків вибухів, втратила рівновагу та впала, не здатна піднятися.

Працівники Центру припускають, що тигриця отримала травми на задніх лапах або хребті. Їй був наданий протизапальний і знеболювальний лікування.

Зараз лікарі проводять обстеження, щоб встановити точний діагноз.

Також, згідно з повідомленням Київської ОВА, в результаті ранкової атаки пошкоджено 18 приватних житлових будинків, господарчі приміщення та приватне підприємство. У результаті вибухів були розбиті вікна, двері, пошкоджені дахи і фасади будинків. Але критичні об'єкти та житлова інфраструктура залишилися неушкодженими.

О 8 ранку 11 листопада в Києві та області прогриміла серія вибухів. Після вибухів було оголошено повітряну тривогу.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що сили протиповітряної оборони працювали на лівому березі Києва. Але наразі в столиці не було необхідності в допомозі рятувальникам.

За повідомленнями Повітряних сил Збройних Сил України, вибухи, які прогриміли вранці 11 листопада в Києві та області, були результатом атаки протиповітряної оборони. Російські окупанти випустили снаряди в бік столиці.

За даними Київської ОВА, об'єкти критичної або житлової інфраструктури в області не постраждали. Однак, в одному з районів області дві ракети здійснили попадання в поле між двома населеними пунктами.