Ці п'ять знаків отримають усе і одразу – гороскоп на 25 вересня – 1 жовтня

Ці п'ять знаків отримають усе і одразу – гороскоп на 25 вересня – 1 жовтня

Протягом тижня з 25 вересня по 1 жовтня грошей у кишені стає більше. Побалуйте себе подарунками за сумлінну працю. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це вдалий час, аби купувати холодильники і посудомийні машинки, говорить астрологиня. - Переслідуватиме відчуття скільки б не працював, міг зробити більше. Не соромтеся звертатися за порадою до колег по роботі. У понеділок гарну річ вдасться купити з хорошою знижкою. Вівторок принесе шанс багатьом заявити про себе. Демонструйте свої здібності. У п'ятницю в людях прокинеться почуття патріотизму. Почнемо знову активно збирати кошти на Збройні сили України. Ефективнішою буде робота вночі. Щасливчиками себе відчують Раки, Овни і Козороги, Діви і Скорпіони. Ці п'ять знаків отримають усе і одразу. Виявляйте наполегливість, якщо хочете чогось досягти".

Овен (21 березня 20 квітня)

З'явиться кілька вигідних фінансових пропозицій. Не пропустіть свого шансу розбагатіти. Навчайтеся і покращуйте свої уміння. Зав'яжете чимало корисних знайомств, які регулярно виручатимуть.

Телець (21 квітня 20 травня)

Тиждень не підходить для того, аби щось розпочинати. Не варто повертатися на старе місце роботи чи відновлювати стосунки.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Не варто вирушати за покупками. Ризикуєте зіпсувати настрій та марно витратити гроші. Стосунки з коханими наприкінці тижня зіпсує відверта розмова. Не варто розповідати одне одному таємниці, які багато років намагалися приховувати.

Рак (22 червня 22 липня)

Розпочнеться період справжнього піднесення. Вдалий час, аби вкласти гроші у нерухомість і розпочати ремонт. Під загрозою може опинитися ваш шлюб. Не дозволяйте родичам втручатися у ваші справи.

Лев (23 липня 23 серпня)

Ви працьовиті і наполегливі. Знаєте, чого хочете досягти. Будьте готові працювати удвічі більше, ніж раніше. Те, що заробите цього тижня, годуватиме місяць.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Виставляйте на продаж свої речі. Виручите більше, ніж сподіваєтеся. Не варто купувати нерухомість. Зачекайте з ремонтом. Наведіть порядок на балконі. Займіться утеплення квартири чи будинку.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Маєте шанс примножити статки. Купівлю авто краще перенести на другу половину тижня. Поверніть старий борг. Укладений шлюб буде міцним, якщо молодята будуть матеріально незалежними одне від одного.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Всі, хто захоче, цього дня здобуде своє. Не щаститиму тільки лежням. Середа принесе зміни у фінансовій сфері. У четвер таланитиме вченим. Винаходи зроблять вас знаменитими.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Частіше відкладайте хатні справи заради спілкування з дітьми. Рідні жадатимуть вашої уваги. Не втрачайте голову через нових знайомих. Вони видаватимуть себе не за того, ким є насправді.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Цього тижня не варто купувати смартфони. Вони служитимуть ненадійно. Запрошуйте коханих на побачення. Пропозицію руки і серця краще перенести на жовтень.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Сумувати не дадуть друзі. Частіше запрошуйте їх у гості. Ваше серце відкрите до почуттів. Ви часто закохуватиметеся. Не поспішайте освідчуватися.

Риби (21 лютого 20 березня)

Уникайте любовних трикутників. Наживете собі ворогів. Залишайтеся вірними своїм партнерам. Не варто розпочинати навчання. Запам'ятати щось буде важко. Не беріть на роботу нових працівників. Їхній досвід вас не задовольнятиме.

В Україні триває "бабине літо", а початок справжньої осені очікується у жовтні. Синоптикиня здивувала прогнозом.

Читайте також: