Десантник розповів, як вдалося захопити в полон групу окупантів

Десантник розповів, як вдалося захопити в полон групу окупантів

Український воїн "Коцик" розповів про штурм, під час якого захопили полонених

Український військовий Ростислав, відомий своїм позивним "Коцик", розповів про те, як його групі вдалося захопити в полон шістьох окупантів. Він підкреслив, що під час штурму необхідно мати сильний характер і вірити в своїх товаришів. Історію цього захисника розповіли у Telegram-каналі Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Рік тому Ростислав, якому ніколи не доводилося тримати зброю, міг бути впевнений, що він не призначений для війни. Однак зараз він виконує одне з найскладніших завдань на фронті у складі 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади ДШВ ЗСУ.

Цей воїн один із перших вступає в бій з ворогом і першим визволяє нашу землю від окупанта.

«Я завжди хотів брати участь в штурмах, тому, коли знадобилися штурмовики, я відразу підписався», – розповідає "Коцик".

Під час одного з боїв штурмова група "Коцика", яка складалася з чотирьох бійців, тихо обійшла ворога з флангів і затисла їх на позицію. Російські військові схотіли здатися, і шестьох з них було взято в полон.

«Нас було всього четверо», – згадує "Коцик". – «Ми тихо обійшли ворога і затиснули його на позицію. Ми пропонували їм здатися, і вони підняли руки. У підсумку, ми забрали шістьох полонених», – розповів воїн.

"Коцик" також підкреслив, що найважливіше під час штурму - мати міцний характер і довіряти своїм товаришам, які підстрахують у разі небезпеки.

«Усі бійці нашої групи для мене є рідними, як брати», - розповів штурмовик. – Я впевнений, що завжди можу розраховувати на них. Це справжнє бойове братерство», – сказав воїн.

Раніше він двічі втік з полону і привів до своїх трьох російських вояків.

Також повідомлялося, що десантники розбили колону з 14 одиниць ворожої техніки під Білогорівкою.

Читайте також: