Завод родичів Медведчука та Козака передано в управління АРМА

Завод родичів Медведчука та Козака передано в управління АРМА

Управління АРМА отримало від ДБР підприємство родичів Медведчука та Козака

Державне бюро розслідувань передало управлінню Національного агентства з виявлення активів підприємство родичів підозрюваних у державній зраді Сергія Медведчука та Тараса Козака. Вартість даного підприємства становить $5 млн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби бюро.

Зазначається, що управління держави отримає завод з виробництва цегли у Львівській області, який належить рідним братам Медведчука та Козака, і має вартість понад $5 млн.

За словами представників АРМА, це підприємство протягом багатьох років ухилялося від сплати податків, замість цього використовуючи прибутки для фінансування збройної агресії Росії проти України.

Також у державну власність перейдуть інші активи підприємства, зокрема чотири позашляховики, два екскаватори, трактор, автонавантажувачі, земельні ділянки площею понад 10 га та нежитлові приміщення площею понад 31 тисячу квадратних метрів.

Нагадаємо, Служба безпеки та Державне бюро розслідувань отримали докази злочинної діяльності братів Медведчука та Козака, які підозрюються у державній зраді. Зараз вони переховуються за межами України та займаються підривною діяльністю на користь РФ.

В кінці квітня Державне бюро розслідувань провело обшуки у братів Медведчука та Козака, які проживають у Львові та Львівській області. Справа стосується можливого незаконного видобутку піску їхньою фірмою у кар'єрах на Львівщині. Про це повідомляє Bihus.Info з посиланням на джерела в ДБР.

Читайте також: