Ліквідація Путіна: ексочільник ЦРУ припустив, коли приберуть диктатора

Україна загрожує скорий крах Путіна, - екс-керівник ЦРУ

Екс-керівник ЦРУ Джек Девайн вважає, що російський президент Володимир Путін буде знехтуваний від влади у результаті державного перевороту через війну в Україні. За його словами, Путін може зникнути незабаром, і це не стане сюрпризом.

Якщо ситуація не зміниться, проблеми Путіна почнуться, коли він прийде в глухий кут. Девайн не виключає, що це може призвести до палацового перевороту.

Це буде сюрприз. Завжди є те, що ми називаємо "чорним лебедем", який з'являється нізвідки. Путін може зникнути завтра, і я не здивуюся, якщо якийсь елемент в уряді вирішить, що він збирається вжити виконавчих заходів - зазначив Девайн.

Експерти вже попереджали, що Путін може вирішити покінчити самогубством, а не стикатися з приниженням, пов'язаним з переворотом в Росії. Девайн також вважає, що Російська Федерація стає все більш непередбачуваною та небезпечною, а вторгнення до України призвело до того, що Путін втратив підтримку власного народу.

Попри заяви про продовження війни в Україні, Путін висловив готовність до припинення вогню та переговорів вже з вересня. Він дав зрозуміти, що задоволений захопленою територією України й готовий до перемир'я. Проте, незважаючи на це, популярність Путіна продовжує падати, і війна стає все менш популярною серед російського населення.